Grafisch Portfolio

Posters


Bosmadia is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van theater- en filmposters.

Programmaboekjes

en brochures


Programmaboekjes zijn één van de belangrijkste communicatiemiddelen van ieder evenement. Bosmadia ontwerpt Programmaboekjes voor musicals, festivals, toneelstukken, (theater)spektakels en concerten.

Flyers


Binnen de culture sector is (grafische) communicatie erg belangrijk. Bosmadia ontwikkelt en vervaardigd flyers in allerlei soorten en maten.

Posters


Bosmadia is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van theater- en filmposters.


Posters zijn de belangrijkste visitekaartjes voor een voorstelling of film. Met een goede poster wordt informatie duidelijk en overzichtelijk gepresenteerd. En wordt het publiek geprikkeld.

Bosmadia maakt al jaren posters voor familievoorstellingen, festivals, muziektheater, toneelvoorstellingen evenementen en musicals. Maar ook speciale posters voor films, tv-series, reclameuitingen en voorlichtingen.


Flyers


Binnen de culturele sector is (grafische) communicatie erg belangrijk. Bosmadia ontwikkelt en vervaardigd flyers in allerlei soorten en maten ten behoeve van voorstellingen en reclame-uitingen.


Een flyer is de perfecte manier om in korte tijd een grote groep mensen te bereiken en te enthousiasmeren. Een flyer geeft vaak kort en bondig informatie weer en is handzaam.

Bosmadia maakt al jaren flyers voor familievoorstellingen, festivals, muziektheater, toneelvoorstellingen evenementen en musical, films, tv-series en reclameuitingen.


Programmaboekjes


Bosmadia ontwerpt voor al haar eigen producties de programmaboekjes in eigen beheer.


Verder ontwerpt Bosmadia programmaboekjes voor andere. Denk hierbij aan (amateur)musicals, toneelvoorstellingen, cabaretshows, concerten en evenementen.

0299 - 47 17 58

Stellingmolen 1d 1444 GV Purmerend              info@bosmadia.com   

© by Bosmadia.com