©Bosmadia-Willy&Nick

Hoi! Ik ben Willy!


Ik ben het hulpje van Wonderonderzoeker Waldo.                  Al help ik hem meestal van de wal in de sloot.. Gelukkig word ik iedere dag vergezelt door mijn beste vriend Nick. Ik heb hem ooit ontmoet omdat hij bij mij naar binnen is gevlogen, met zijn luchtballon. Ik woon namelijk op een zolderkamertje bovenin een oude molen, in Waldorp. Daar heb ik twee huisdieren! Knikkebol de Muis, maar die slaapt altijd, en Francien de Suikerspin. Deze spin woont in mijn suikerpot! Mijn lievelingseten begint meestal met een P: patat, poffertjes, pannenkoeken, pizza. Jummie! 


Goedendag! Ik ben Nicky!


Ik ben luchtballon-piloot. Ik heb een grote blauw-met-witte ballon, daarmee vlieg ik de hele wijde wereld over. En daardoor zie ik ook heel veel! Mijn grootste hobby is grapjes uithalen, vooral met Willy. Bovenop mijn hoofd heb ik een magische pet, met een draaiend propellertje. Hiermee kan ik het weer voorspellen, blijven vliegen en nog veel meer!

Ik slaap vaak in mijn luchtballon-mandje en heb daar een eigen hemelbed, nachtlampje, tafeltje, verrekijker. Eigenlijk van alles! 


06 - 29 12 50 55

Stellingmolen 1d 1444 GV Purmerend              info@bosmadia.com   

© by Bosmadia.com