Bosmadia Entertainment is een jong en fris mediabedrijf, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van tv programma's, films, theatervoorstellingen, tv commercials, videoclips, radio commercials, radio programma's, bedrijfsfilms, bedrijfsevenementen, hoorspelen en muziekcomposities. Wij maken ook al geruime tijd videoproducties voor bedrijven, scholen en organisaties, geheel op maat.

Tevens verzorgen wij de grafische vormgeving van affiches, posters, brochures en programmaboekjes.

In vele jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd in de entertainment sector en beschikken wij over een team van gepassioneerde theater- en programmamakers. Hierdoor kunnen wij voor onze producties de beste mensen selecteren om dit met uiterste zorg en de hoogste kwaliteit te realiseren.

 

Bosmadia heeft onder andere een nieuw uniek theater- en tv concept ontwikkeld voor de hele familie: Pip & Pelle.

Een duo met eigen liedjes, theatervoorstellingen, tv-avonturen, boeken en merchandise.

Daarbuiten produceren wij toegangkelijke cabaretvoorstellingen, toneelstukken, muziektheater producties en familievoorstellingen.

Waarbij toegankelijkheid, humor, nostalgie en kwaliteit hoog in het vaandel staat.

 

Tevens werken wij samen met grote en kleine theaters, grote recreatieparken en andere kunstaanbieders.

En maken wij voor bedrijven en instanties op maat gemaakte commercials, bedrijfsfilms, bedrijfsevenementen of andere media uitingen.

Ook zijn we actief op lokaal en regionaal gebied, zo bedenken en produceren wij diverse radio- en TV programma's voor lokale en regionale omroepen.

Over Ons

FILM/TV


Bosmadia is gespecialiseerd op het gebied van produceren en het ontwikkelen van TV-Series, Commercials, Bedrijfsfilms en Speelfilms.


Rond het kinder-duo "Pip en Pelle" ontwikkelde Bosmadia een TV-Serie voor de lokale omroep, die geschikt is voor alle leeftijden. In deze serie beleven Pip en Pelle samen met hun beste vriend 'Arie de Postbode' allerlei knotsgekke avonturen.

Met drie TV seizoenen en zelfs een eigen Sinterklaas-serie, is dit duo niet meer van de tv af te slaan.


Verder maakte Bosmadia verschillende reclamefilms en bedrijfsfilms voor ROC Amsterdam, de Brijderstichting, de NKT Theaterschool, TV Purmerend, Het Stedelijk Orkest en nog vele andere.


Bekijk hier onze partners!

Grafische Vormgeving


Bosmadia is ook verantwoordelijk voor grafische communicatie binnen de entertaincommunicatie. Denk hierbij aan folders, programmaboekjes, (programma)brochures en natuurlijk theater- en filmposters. 


Bosmadia ontwikkelt al jaren al het marketingmateriaal voor al haar eigen theater- en filmproducties. Voor Pip en Pelle ontwierp Bosmadia al tientallen posters en flyers, die door heel Nederland verspreid worden.


Verder ontwierp Bosmadia posters, reclameflyers en programmaboekjes voor verschillende (benefiet)concerten, (school)musicals, toneelstukken, hoorspelen en scholen.

Theater


Bosmadia produceert al geruime tijd theatervoorstellingen voor alle doelgroepen en leeftijden. Alle voorstellingen kenmerken zich door veel humor en het nostalgische karakter, waarbij toegankelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staat.


Bosmadia produceert en ontwikkelt alle familievoorstellingen van het vrolijke duo "Pip & Pelle". Met deze voorstellingen reizen ze heel Nederland en België door langs theaters, dierentuinen, pretparken, vakantieparken en festivals. En hebben op deze manier al duizenden kinderen en volwassenen bereikt.


Tevens produceert Bosmadia de cabaretvoorstellingen van het duo OEM! en ontwikkelde Bosmadia een nostalgische liedjesvoorstelling onder de titel "Zo Heerlijk Rustig", met nummers van Wim Sonneveld, Conny Stuart, Robert Long en vele andere.

06 - 29 12 50 55

Stellingmolen 1d 1444 GV Purmerend              info@bosmadia.com   

© by Bosmadia.com